Hot Stone Massage is een gecombineerde vorm van intuïtieve massage, thermotherapie en aromatherapie. De massage heeft een diepe ontspannende en helende werking. Dit komt doordat de warmte van de stenen diep in de spieren doordringt. Ook stimuleert het de bloed circulatie, wat ervoor zorgt dat de afvalstoffen sneller afgevoerd worden.

 

Bindweefsel massage / cellulitis massage:  De fascia lata is een vlies die om de spieren heen zit. Bij veel stress, te weinig drinken en een aantal andere situaties, gaat deze vlies in elkaar trekken. Dit komt door ongebonden waterstof. Omdat de fascia lata niet zoals spieren een circulatie systeem heeft, kan deze zichzelf niet herstellen. Hier komt bindweefsel massage om de hoek kijken. Hierbij wordt de huidplooi opgepakt en los gerold van de fascia lata zodat deze weer kan ontspannen. Deze behandeling kan de eerste paar sessies als pijnlijk ervaren worden. Dit effect neemt af mate de vlies losser komt te zitten. 

Wanneer de fascia lata vast gaat zitten blijven lipiden (vetten) hieraan plakken en vormen zo vetophopingen. Zo ontstaat cellulitis. Door hierbij dezelfde behandeling als bindweefsel massage te gebruiken, komt de laag los. Zo ontbinden de vetophopingen zich van de vlies.

 

Cupping is een zuigtechniek waarbij gebruik wordt gemaakt van cups die vacuüm worden gezogen op je huid. De werking is zeer krachtig. Omdat de huid vacuüm wordt gezogen in de cup, gaat ze omhoog staan. De kracht van vacuüm is heel sterk waardoor het meteen zorgt voor het stimuleren van de doorbloeding. Hierbij wordt er ook makkelijk cellulitis losgetrokken. Het resultaat wordt binnen een paar behandelingen al bereikt!

 

OntspanningsmassageOntspanningsmassage is een geweldige manier om compleet tot rust te komen. De spieren raken ontspannen waardoor het voelt alsof er een hele druk van je schouders afvalt! Het is goed tegen: chronische pijn, stijve en pijnlijke spieren, alle soorten rugpijn, nek en schouderklachten en tegen knopen. Doordat het lichaam zo ontspannen raakt, zullen andere fysieke klachten automatisch afnemen.